Πολιτική Αγορών & Αποστολών

Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης:

Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και, ως εκ τούτου, λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την Entopia Deli LLC αλλά τον Πελάτη. Δεδομένου ότι μετά την παραλαβή των προϊόντων ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η Entopia Deli LLC επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών εντός Αττικής διαμορφώνεται στα 2,50€ για προϊόντα που ζυγίζουν έως και 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, ο Πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 0,65€/kg.

Σε κάθε άλλη περίπτωση εντός Ελλάδας, το κόστος αποστολής για χερσαίες περιοχές διαμορφώνεται στα 2,80€ και για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2kg, η επιπρόσθετη αξία είναι 0,90€/kg. Για νησιωτικούς προορισμούς, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 2,90€ για προϊόντα που ζυγίζουν έως και 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό, ο Πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 1,15€/kg.

Τα έξοδα αποστολής σε δυσπρόσιτες περιοχές διαμορφώνονται στα 5,60€ για προϊόντα που ζυγίζουν έως 2kg και για κάθε επιπρόσθετο κιλό, υπάρχει χρέωση 1,25€.

Σε περιπτώσεις παραγγελίας με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,65€ ανά αποστολή.

Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωσή της.

Για αποστολές στο εξωτερικό, ισχύει ο τιμοκατάλογος της DHL. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρόνος παράδοσης

Οι παραδόσεις των παραγγελιών εντός Αττικής γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης εντός της υπόλοιπης Ελλάδας είναι συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:

  • Μη διαθεσιμότητας του προϊόντος
  • Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  • Καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, καλοκαιρινών διακοπών, εορτών, απεργιών κ.ο.κ.
  • Έκτακτων γεγονότων

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι διαφορετικός.

Για αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης βασίζεται στο σύστημα DHL, το οποίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Ανωτέρα βία: Η Entopia Deli LLC δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Entopia Deli LLC ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και, ως εκ τούτου, η Entopia Deli LLC δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δύο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η Entopia Deli LLC υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.

Μέθοδοι πληρωμής

  • Ηλεκτρονική πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard) μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  • Πληρωμή με αντικαταβολή & επιπλέον χρέωση 1,65€
  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ENTOPIA DELI LLC

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

GR7901101530000015300547559

EUROBANK

GR0402600350000140200756892

Προσοχή! Με αυτήν την επιλογή, η παραγγελία σας τίθεται σε αναμονή και δεν θα αποσταλεί έως ότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στείλτε μας email με την απόδειξη της διαδικτυακής τραπεζικής κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@entopiagreece.com